NKDB på sosiale medier

Illustrasjonsfoto. Facebook, Instagram og Twitter på rekke og rad.
Illustrasjonsbilde av sosiale medier.

Du finner oss på Facebook, Instagram og Twitter. Velg den kanalen som passer deg best, eller følg alle sammen. Du vil uansett få mer kjennskap til oss og døvblindefeltet.   

 

På våre kanaler finner du jevnlig relevante nyheter, informasjon, omtaler, bilder og videoer fra døvblindefeltet. Vi deler innhold fra alle våre enheter og samarbeidspartnere over hele landet. Vi følger med på hva som skjer internasjonalt, og er alltid litt ekstra nysgjerrig på våre nære naboland. Du får rask tilgang på siste nytt fra Dovblindhet.no, samt andre medier og kanaler. Vi ønsker å løfte fram folk og stemmer som gjør seg gjeldende innen feltet. Det kan like gjerne være lokale og personlige storyer, som større politiske debatter på nasjonalt plan.   

Du vil altså bli mer oppdatert på døvblindefeltet, og ikke minst vil du få muligheten til å delta med spørsmål og kommentarer på alle våre kanaler. Vi setter pris på dine innspill! 

Facebook – se hva som skjer

Vi er selvfølgelig på Norges desidert største sosiale medier-kanal. Her er det bare å gå inn på siden vår, trykke på Liker og så følger du oss. Alt som foregår hos oss vil da komme opp på din egen Facebook-strøm, slik at du hele tiden er oppdatert på det siste innen døvblindefeltet. Send oss gjerne tips hvis du syns det er noe som mangler.

https://www.facebook.com/nkdb16/

Twitter – kjappe nyheter

Her finner du nyheter og aktualiteter presentert kort, kjapt og enkelt. Søk opp profilen vår, trykk på Følg og du er i gang. Ta også en gjennomgang på hvem vi følger og hvem som følger oss, se ikke bort ifra at du kan oppdage noe nytt og spennende. Hvis det er noen du syns vi bør følge, gi oss beskjed.

https://twitter.com/dovblindhet 

Instagram – foto i front

Vår siste og nyeste kanal. Her deler vi bilder og videoer. Du får ta del i store og små glimt. Oversikt og detaljer. Folk og begivenheter. Når vi er på ulike arrangementer legger vi ut stoff på «Vår historie». Med å følge oss på Instagram kan du få deg noen overraskelser, og kanskje bli en smule inspirert.

https://www.instagram.com/dovblindhet/