Årets tema er «Hvordan ivaretar vi psykisk helse hos personer med kombinert nedsatt syn og hørsel og deres nærpersoner». Konferansen vil ha et helsefremmende perspektiv. Eikholt lover gode faglige innlegg, tid til samtaler og god mat. De sier selv dette på sin hjemmeside:

- Det er ikke tilfeldig at årets konferanse har fokus på psykisk helse. Vi har vært, og er i en periode med pandemi. Mange har kjent på at dette er tøft. I tillegg har vi på Eikholt jobbet bevisst med tema psykisk helse. Vi ser at en styrking av psykisk helse for å møte hverdagens utfordringer, er spesielt viktig for personer med kombinert nedsatt syn og hørsel og deres nærpersoner. God psykisk helse er også viktig for læring.

Konferansen i august vil fremme noe av forskningen som er gjort på området, og gi innblikk i hvordan vi kan jobbe med å styrke psykisk helse fra ulike perspektiv.

Praktisk informasjon

  • Konferanseavgift er 1990,- , noe som inkluderer pauseservering og lunsj begge dager.
  • Konferansen starter onsdag 24. august klokken 10.00, og avsluttes torsdag 25. august klokken 16.00.
  • Konferansen vil ikke bli streamet direkte. Enkelte innlegg vil imidlertid bli filmen og presentert på vår hjemmeside i etterkant av konferansen.
  • Det er mulig å bestille overnatting ved påmelding til konferansen.
  • Konferansen har et nordisk språk og vil bli tolket.