På våre kanaler finner du jevnlig relevante nyheter, informasjon, omtaler, bilder og videoer fra døvblindefeltet. Vi deler innhold fra alle våre enheter og samarbeidspartnere over hele landet. Vi følger med på hva som skjer internasjonalt, og er alltid litt ekstra nysgjerrig på våre nære naboland. Du får rask tilgang på siste nytt fra Dovblindhet.no, samt andre medier og kanaler. Vi ønsker å løfte fram folk og stemmer som gjør seg gjeldende innen feltet. Det kan like gjerne være lokale og personlige storyer, som større politiske debatter på nasjonalt plan. 

Du vil altså bli mer oppdatert på døvblindefeltet, og ikke minst vil du få muligheten til å delta med spørsmål og kommentarer på alle våre kanaler. Vi setter pris på dine innspill! 

Facebook – se hva som skjer

Vi er selvfølgelig på Norges desidert største SoMe-kanal. Her er det bare å gå inn på siden vår, trykke på Liker og så følger du oss. Alt som foregår hos oss vil da komme opp på din egen Facebook-strøm, slik at du hele tiden er oppdatert på det siste om oss og det som skjer innen døvblindefeltet. Vi følger daglig med på det som skjer i tjensten, hos våre samarbeidspartnere og ikke minst generelt på feltet, både nasjonal og internasjonalt. Send oss gjerne tips hvis du syns det er noe som mangler.

https://www.facebook.com/nkdb16/

X (Twitter) – kjappe blikk og nyheter

På vår Twitter-konto finner du nyheter og aktualiteter presentert kort, kjapt og enkelt. Søk opp profilen vår, trykk på Følg og du er i gang. Vi liker og deler daglig det som er interessant for oss.Ta også en gjennomgang av våre følger og hvem vi følger, se ikke bort ifra at du kan oppdage noe nytt og spennende. 

https://twitter.com/dovblindhet 

Instagram – foto i front

Vår mest personlige kanal, selve fotoveggen til tjenesten. Her har vi et ønske om dele fotos og videoer fra en annen vinkel. Du får uansett ta del i store og små glimt fra oss,  detaljer og oversikt, folk og begivenheter. Ved å følge oss på Instagram kan du få deg noen overraskelser, og kanskje bli en smule inspirert til å skape øyeblikk selv. 

https://www.instagram.com/dovblindhet/

YouTube - våre videoer

Dette er vår nyeste kanal, hvor vi legger ut våre egne videoer. Vi ønsker å vise fram tjenestens virksomhet og dele historier fra døvblindefeltet på fleste mulige måter, slik at det blir enkelt for dem som følger oss å holde seg oppdatert. Videoer er en viktig og naturlig del av denne tankegangen. Følg oss på YouTube-kanalen vår, for her vil det komme mer etter hvert! 

https://bit.ly/303qUuh