Del to med kunnskapsdeling

To kvinner sitter på et møterom og følger et webinar på en større tv-skjerm.
Administrasjonskonsulent Eva Hirsti og psykologspesialist Elena Hauge fulgte andre del av vår webinarserie på ett av RSDBs møterom i Tromsø. På skjermen holder Ines Weber foredrag om masteroppgaven sin fra Universitet i Groningen. Foto: Roy-Morten Østerbøl.

Andre del i vår webinarserie med vekt på forskningsmetoder innen døvblindefeltet gikk av stabelen som planlagt 11. mars.

Mann på skjerm, fagwebinar.

Webinaret denne torsdagen, som blir arrangert av NKDBs forskernettverk, besto av forelesninger med Ines Weber, Myrthe Plasisier og Ann-Britt Johanssons. De tre foreleserne delte erfaring og kunnskap under fellestittelen: “Research methods in deafblind research - a multidisiplinary approach”.

- Også denne gang gikk alt som planlagt. Vi fikk tre fine foredrag. Jeg syns det ble noe for enhver smak: Teknologi, metodetriangulering og teori med utgangspunkt i den levde verden. Hensikten har vært å vise mangfoldet som er innen forskning og det har vi virkelig fått. I juni vil det handle om nærpersoner, kvantitativ forskning og medfødt døvblindhet, forteller Rolf Lund, som er webinarseriens stødige vert og koordinator for NKDBs forskernettverk. 

Mer deling

Alle powerpointene fra mars-webinaret er tilgjengelig for alle interesserte via aktueltsaken Kryss av 11. mars.

Det planlegges dessuten et opptak av dette webinaret på vår YouTube-kanal, dette kommer vi tilbake til senere.  

Husk neste fagwebinar

3. juni er tidspunktet for det tredje og siste webinaret i serien vår om forskningsmetoder og døvblindhet, sett av denne datoen som er i uke 22. Mer informasjon vil komme her på dovblindhet.no og ikke minst på våre sosiale medier-kanaler.

Les mer om hele webinarserien i denne aktueltsaken.

Nettannonse for webinarserie, et øye under et forstørrelsesglass.