Du er her: Forsiden/Aktuelt

Seminar om Kom igen!

Fire kvinner står tett samme og smiler. Hun ytterst til venstre holder på et ark med informasjon om CFD, men hun som står ytterst til høyre viser fram et "CDF-hus" med påskriften "Kom igjen!".
Fra venstre Elin Haugland, Siw Knutstad, Inger Marie Storaas og Gunilla H. Rønnblom.

Torsdag 8. mars var det avslutningsseminar om rehabiliteringsprosjektet «Kom igjen!» i Korsør. 

Dette prosjektet er initiert av danske CDF og handler om god rehabilitering for personer med ervervet døvblindhet. Seminaret inneholdt blant annet presentasjoner om prosjektet og dens resultater.

- Vi fikk en viktig påminnelse om det psykososiale aspektet i rehabilitering. Det var fint å se at dette prosjektet bygger videre på det arbeidet som ble gjort i prosjektet om livsomstilling. Dessuten er det inspirerende og nyttig å møte kollegaer fra praksisfeltet ervervet døvblindhet, forteller Gunilla Henningsen Rønnblom, seniorrådgiver ved Signo skole- og kompetansesenter.

Sammen med Rønnblom, deltok tre andre fra Norge: Elin Haugland og Inger Marie Storaas, begge seniorrådgivere ved Statped, faglig enhet for kombinerte syns- og hørselstap og døvblindhet i Bergen. Samt Siw Knutstad, rådgiver ved samme faglige enhet, men lokalisert i Oslo.

Du kan lese mer om prosjektet her: «Kom igen! – Sådan laver man et helhetsorienteret rehabiliteringsforløp.»