Du er her: Forsiden/Aktuelt

Status og informasjon rundt koronaviruset

Kvinne som jobber med data.
Illustrasjonsbilde.

NKDB følger selvsagt myndighetenes anbefalinger og står sammen i den nasjonale dugnaden mot koronaviruset SARS-CoV-2.

Vi oppfordrer alle til å følge Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger, samt gjøre det de kan for å forhindre smitte og dannelse av sykdommen covid-19. I NKDB er alle reiser, både tjenestereiser og privatreiser, utsatt inntil videre.

Vi samhandler digitalt

Mange i tjenesten har for tiden hjemmekontor. Med digitale løsninger kan imidlertid de fleste arbeidsoppgaver som veiledning og oppfølgning bli gjennomført, selv om vi må ta høyde for forsinkelser og utsettelser.

Det er viktig for NKDB å opprettholde kontakten med brukere og samarbeidspartnere gjennom denne spesielle tiden. Vi forsøker derfor å gjennomføre planlagte møter og andre oppgaver på best mulig måte gjennom telefon og digitale samhandlingsløsninger.

Ved spørsmål, kontakt oss

Tolk- og ledsagertjenesten

Dette tilbudet har noe reduserte tjenester for tiden. For å begrense smittespredning og å opprettholde tolketjeneste til livsnødvendige oppdrag har NAV Hjelpemiddelsentral satt i gang ekstra tiltak i forbindelse med koronaviruset for å minske fysisk kontakt.

NAV vil kun prioritere oppdrag som gjelder liv og helse. Begrensningen gjelder foreløpig frem til 15. april 2020. Du finner mer informasjon i denne artikkelen: Tiltak for personer med døvblindhet

Her kan du følge med på nasjonale råd